"LELEEE, DAJ DA JE VIDIMO!" Vladica iz ormara u Vranju izvukao zmiju koja je duga CEO METAR (VIDEO)
Vladica uhvatio zmiju, Foto: Printskrin Instagram/ udruzenje_poskok

UŽAS

"LELEEE, DAJ DA JE VIDIMO!" Vladica iz ormara u Vranju izvukao zmiju koja je duga CEO METAR (VIDEO)

Ovog gmizavca primetio je juče ujutru jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče

Objavljeno:

Iako je juče mnoge krajeve naše zemlje iznenadio sneg, a temperature su se spustile za čitavih petanest stepeni, za najpoznatijeg hvatača zmija iz Vladičinog Hana, Vladicu Stankovića, je i juče bilo posla.

Ovoga puta on je intervenisao u vranjskoj fabrici gde je iz jednog radničkog garderobera, na zaprepašćenje mnogih radnika ove firme, izvukao mladog stepskog smuka dugog jedan metar, piše JuGmedia.

Ovog gmizavca primetio je juče ujutru jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče. On je istog momenta obavestio svoje nadležne koji su potom pozvali Vladicu da ih oslobodi ove napasti, piše Jugmedia.

Intervencija je za njega bila veoma laka jer je zalutalu zmiju odmah pronašao u ormaru za odlaganje garderobe. Pošto je detaljno pregledao celokupnu prostoriju, on je obavestio prisutne da je reč o neotrovnoj zmiji koja je tu samo potražila mesto da se malo utopliti.

"U radničkom garderoberu je veoma toplo i zato je zmija izabrala da se baš tu skloni. One se tako ponašaju kada dođe do ovakvog pada temperature", ističe Vladica.

Na snimku koji je Vladica objavio na svom Instagram profilu mogu se čuti i radnice koje su par puta i vrisnule kada su videle zmiju.

"Daj da je vidimo, leleee", rekla je jedna žena.

Bonus video:

08:46

Vladica iz zida izvukao klupko zmija

(Espreso / JugMedia / Gordana Nastić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.